Långärmad tunikaStorlek: Lappen med den infon är bortklippt, men den passar bra till personer som normalt har storlek S. Passar nog även en medium, om man vill den ska sitta tight.

Form: Är väldigt stretchig och mjuk. Har långa ärmar och ända ner till baken på mig. (jag är 1.70)

Färg: Lila :3

Pris: 80 kr

T-shirt med tryck


Storlek
: Ingen aning vad det egentligen är för storlek, men skulle gissa på S. jag har storlek XS-S (beroende på plagget i sig) och på mig sitter den lite pösigt, så jag säger S! :)

Form: Är ganska tunt och mjukt. Väldigt svalt o passa därför bra till lagom varma dagar eller kanske gympan? c; Blir större o större ju längre ner man kommer. Självklart tvättar o stryks den innan den skickas iväg.

Färg: ljusrosa med svart o silvrig text.

Pris: Om jag inte minns fel kostade den 129kr från början, men jag säljer den för 40 kr ^^

sommrigt linneStorlek: XS, men med ganska stor byst.

Form: Sitter ganska tight (på mig, som har XS) runt magen. Bysten är ganska rymlig, vilket nog syns lite på bilderna :'3 Tyget är ganska stretchigt. Fint veckad. Kort, till midjan. (se bilderna) Har aldrig använt den.

Färg: ljus/lime grön.

Pris: 50kr

2 linnenStorlek: Båda linnerna kommer från barnavdelningen, och är egentligen i storlek 158, men passar lika bra till dig som har storlek XS, eftersom linnet är ganska stort.

Form: är som sagt ganska stort. lite tight över brösten eftersom det är ett barn-plagg. Räcker ner till höfterna, passar bra om man har korta shorts man vill ska synas! ;3 Självklart tvättas dom innan jag skickar dom.

Färg: svart och mörk rosa.

Pris: 40 kr för både linnerna och 25 kr för ett c: Jag har inte använt dom en ända gång, har bara legat i garderoben, så de ser helt nya ut c: Eller ja, iaf inte gamla xD

Brun, stickad bolero

(från Veromoda)

Storlek: S |   Färg: brun |   Pris: 30 kr

Fick inga bra bilder på denna, menmen!